HTML

Wales

az új életemről az ismerősöknek, barátoknak és azoknak, akik szurkolnak, hogy sikerüljön

Friss topikok

  • Hakapeszi_Maki: Koszi a biztatast, minden barati tamogatas jol esik, meg ha csak a tavolbol is. Ha tovabbra is olv... (2011.02.22. 18:28) 2011.02.15.
  • Iriiis: Gratulálok Anyuci a lakáshoz, nagyon örülünk neki! Biztos szép és jól érzed magad benne. Hiányzol!... (2011.02.13. 21:23) 2011.02.08.
  • Hakapeszi_Maki: Nyuszim, köszönöm a biztatást, de még nincs meg a személyim, vagyis nincs nálam. Nem is kapom viss... (2010.12.06. 22:25) 2010.12.05.
  • Iriiis: Anyucim, nem csinálok belőle problémát ha végül te viszel Londonba!:P Amúgy spinning-re gondoltál?... (2010.11.22. 16:48) 2010.11.21.
  • Lilla21: én tudom mííí az bíbíbíííí :P:P pusziii (2010.11.01. 13:56) 2010.10.31.

Linkblog

2010.10.10

2010.10.10. 10:51 Hakapeszi_Maki

Most ismét van egy kis időm az írásra. Még mindenki alszik. Vasárnap van, borult és párás az idő, de ha nem esik remélem elmegyünk kirándulni. Ha nem, akkor én sétálok egy nagyot.

Tegnap elmentünk Henivel a szeméttelepre. Hát, ne úgy képzeljétek el, mint az orosházit. Kis helyen van, ahol egy fedett helyre be van pakolva minden, ami még használható, videókazettáktól - több száz! - kezdve rengeteg kerti felszerelés, kerti bútortól a nagy kaspókig, el nem tudjátok képzelni. Szóval mint egy bolt, csak sokkal olcsóbb. Én egyből kiszúrtam egy csomagot levendulás habfürdővel, kézmosóval, azzal a tusoló dörzsivel, levendulás légfrissítő és testápoló volt még benne, meg szappan, aztán vettünk egy kis kerekasztalt, de piszok jót a szobába ahol én vagyok most, meg egy kondigépet, patronokat Heni nyomtatójába, egy műanyag színes kis szekrényt, arra Gabi rögtön lecsapott, meg két ilyen lógó virágtartót, aminek nálunk 3e darabja, azt hiszem nem felejtettem el semmit, szóval mindezt 8 fontért.

Utána elmentünk az idősek otthonába, ami egy régi  nagyon szép épület, hatalmas világos nappalikkal és kandallókkal, ott odaadtunk ismét egy cv-t az egyik nővérnek - szerintem afrikai volt, Heni szerint a kiejtése szörnyű volt -, aki kérte Henit hogy hétfőn hívja fel őt, megadta a számát.

Az a legrosszabb itt, hogy ha bemégy valahová hogy munkát keresel mosolyognak rád, teljesen lelkesek, ígérik hogy hívnak, ahelyett hogy azt mondanák hogy sorry, most épp nem kell új munkaerő. Mert akkor az ember menne tovább, de legalábbis nem várna és reménykedne hiába.

Van még egy Spar, oda ma megyek szintén munkaügyben. Az idősek otthona után egyébként még elmentünk egy Leisure Centerbe, oda is beadtam a cv-t. Ott sem volt illletékes szombat lévén, betette a recepciós csaj az irodába. Holnap még bemegyek a helyi iskolába is, hátha kell takarító vagy konyhai kisegítő.

Itt egyébként szombaton is van bank, meg a postás is jár.

Tegnap Heni nagyon finom ebédet csinált, készen vettek rengeteg cuccot péntek este a Morrisonsban. Este 7 után minden friss áru pl. zöldség-gyümölcs, pékáruk fél-, sőt harmadáron vannak, olyankor érdemes odamenni vásárolni. Ha pedig odamennék dolgozni, mindenből 20% kedvezményt is kapnék, tehát Heni szurkol.

Szóval tegnap rántott királyrák volt, azt is készen vette. Itt rengeteg kész termék van, mindenféle aprósütemények, húsosak és édesek is, rengeteg rágcsálnivaló különböző ízesítéssel, meg persze teasütemények, rengeteg. Az angolok nagy teaivók, Jeff is mindennap elvisz egy termosszal. Ő tejjel issza. Jeff egyébként Heni barátja, angol nem walesi.

Nagyon vártam hogy hívjanak valamelyik vendéglátós helyről, hiszen hétvége volt/van, hogy menni kéne mosogatni vagy takarítani.. Kicsit aggódom, de haza is szívesen mennék, tehát nem dőlök a körömollómba, ha nem jön össze. Bár ezt a drága kirándulást nem engedhettem volna meg magamnak persze. Brecon kisváros, bár van munkalehetőség mert itt ÉLNEK az emberek, esznek, isznak, kikapcsolódnak, de például Swansea-ben már szerintem rég dolgoznék. Az egy nagy város, ami mellesleg rohadtul tetszett.

De hiába aggódom, befolyásolni nem tudom a dolgokat, szóval még várok. Csak nem dobnak ki;) Igyekszem minél kevesebbet enni:D Na jó, ez vicc volt. Adok még magamnak egy hetet, aztán megnézem, hogy jutok haza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hakapeszi-maki.blog.hu/api/trackback/id/tr192359606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása