HTML

Wales

az új életemről az ismerősöknek, barátoknak és azoknak, akik szurkolnak, hogy sikerüljön

Friss topikok

  • Hakapeszi_Maki: Koszi a biztatast, minden barati tamogatas jol esik, meg ha csak a tavolbol is. Ha tovabbra is olv... (2011.02.22. 18:28) 2011.02.15.
  • Iriiis: Gratulálok Anyuci a lakáshoz, nagyon örülünk neki! Biztos szép és jól érzed magad benne. Hiányzol!... (2011.02.13. 21:23) 2011.02.08.
  • Hakapeszi_Maki: Nyuszim, köszönöm a biztatást, de még nincs meg a személyim, vagyis nincs nálam. Nem is kapom viss... (2010.12.06. 22:25) 2010.12.05.
  • Iriiis: Anyucim, nem csinálok belőle problémát ha végül te viszel Londonba!:P Amúgy spinning-re gondoltál?... (2010.11.22. 16:48) 2010.11.21.
  • Lilla21: én tudom mííí az bíbíbíííí :P:P pusziii (2010.11.01. 13:56) 2010.10.31.

Linkblog

2010.10.13.

2010.10.13. 09:11 Hakapeszi_Maki

Kedves Timi barátnőm és Zsolt, boldog 40. szülinapot. Üdv a klubban! Ijesztő, mi?

Íriszkém, tudom hogy nem haltok éhen, legalábbis még nem:D Nem is írtam szerintem ilyet, de ha igen sem gondoltam komolyan. Annál ti sokkal talpraesettebbek vagytok. Ami a melót illeti, tegnap voltam a job centerben megnézni a legújabb állásajánlatokat, egyet ki is nyomtattam, takarítókat keresnek, ami a jelenlegi nyelvtudásomat tekintve épp nekem való. Ez part-time, vagyis rész-munkaidős. Viszont Heni - noszogatásomra - tegnap felhívta a Beacon Foods-ot, hogy már több mint egy hete beadtam a jelentkezési lapot, mi lesz? Oda ma du. 3-kor kell bemennem, valószínűleg lesz interjú, amin szerencsére Heni is ott lesz. Nincs is messze onnan az ő munkahelye, meg előbb is eljön ma, mert megy szülőire Herefordba.

Várom az Argos kamionját, hozzák a megrendelt ágyat. Utána angolozok. Tegnap délután csináltam kaját, megleptem Henit mire hazaért, de azért ő még csinált, mert szerinte Jeff - egyébként lehet hogy rosszul írom a nevét, és valójában Geoff - úgysem eszik belőle, mert sós lett. Hát, ahhoz képest Gabi közel felét bevágta és nagyon ízlett neki, most reggel pedig három árva krumplit találtam belőle, tehát annyira mégsem lehetett sós. Valójában idáig bármit csináltam, kifogás volt ellene, ezért a jövőben nem hiszem, hogy gyakran fogok próbálkozni, esetleg magamnak csinálok, ha lesz keresetem. Ami viszont még nincs, 78 pence-szel rendelkezem, meg van néhány euróm, de azt nem fogadják el sehol, és be sem váltja a bank mert apróban van:( Lehet utána kéne néznem, hogy itt adnak-e pénzt véradásért, a legutóbbi óta sztem eltelt 3 hónap - nem emlékszel drágám, mikor volt mikor kétszer elájultál?:D

Az idő nyirkos, párás, minden nedves mintha esett volna, pedig nem esett, itt ilyen magas a levegő páratartalma.

Heni tervezgeti a költözést jövőre egy nagyobb városba, attól függően hogy Gabit melyik egyetemre veszik fel. Persze nem tudom, hogy én itt leszek-e még, szóval érint-e a dolog, de ha igen, szívesen mennék mondjuk Swansea-ba. Nagyon tetszik és nagy város, sokkal több a munkalehetőség.

Holnap jönnek a melósok, fürdőkádat tesznek be a tusolókabin helyére, régi vágya Heninek. Ő is imád fürödni. Én is örülök neki. Persze hogy meddig élvezhetem.. Na jó, nem károgok. Holnap már lehet azt írom ezen az oldalon, hogy hétfőtől dolgozom. Persze azt nem tudom, hogy ha sikeres lesz az interjú azt azonnal közlik-e. A Beacon - úgy kell kiejteni, mint a szalonna nevét - Foods ételfeldolgozó, Gabi szerint mindig hagymaszagú leszek. Ezt azért mondta, mert volt egy srác aki szintén náluk lakott, őt oda vették fel és - ezek szerint - mindig hagymaszagú volt. Hát, engem a szagnál jobban izgat hogy a szemem hogy bírja majd, ha egyet feldarabolok főzéskor percekig nem tudom kinyitni. Egyébként jó kis séta az üzemig, kinn van a városból, egy hatalmas áruház mögött, ami olyasmi mint nálunk az OBI. Szóval 3-kor lesz ott randim Henivel, 2-kor elindulok, mert nem tudom, mennyi idő míg kiérek.

Ha oda vagy hasonlóan távoli munkahelyre vennének fel, akkor be kell szereznem egy bringát. Persze a baloldali közlekedéstől kicsit tartok, lehet hogy én is csodálkozom néha - mint a viccben -, hogy miért jön szembe mindenki.

Íriszke, gratulálok a sikeres hétfői és pénteki - tudom, hogy sikerülni fog - vizsgáidhoz. Vigyázz magadra nagyon, főleg Pesten, és emlékezz arra, hogy miket kértem tőled, mielőtt kijöttem. Nagyon szeretlek, és majdnem annyira hiányzol, mint Artúr.:D Holnap ismét írok, de jó lenne beszélni este skype-on, sőt tudunk is valószínűleg, majd jelentkezz be. Puszillak.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hakapeszi-maki.blog.hu/api/trackback/id/tr982367353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla21 2010.10.13. 16:42:34

remélem sikerül a mai interjú ;)
puszi
Lilla
Artúr

Iriiis 2010.10.13. 20:56:40

Te is ügyi vagy anyucim!:) Rád ütöttem, én is pont szeretlek! És mindennap olvasom a blogot!!:) puszika
süti beállítások módosítása